ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Οδηγίες εγκατάστασης
Ανταλλακτικά
Πιστοποιήσεις
Αποτελέσματα μετρήσεων
Συχνά ερωτήματα

Εγκατάσταση  AQ-4000 (Δείτε το Βίντεο)

 

Δωρεάν Download Acrobat Reader
aq4000 aquasanahellas

φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua
φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua

φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua

AQUASANA σύστημα πόσιμου νερού

Model # AQ-4000


To σύστημα AQ-4000 της aquasana για επάνω στον πάγκο, περιλαμβάνει την συσκευή, ένα ζεύγος ανταλλακτικά, τον αντάπτορα της βρύσης και οδηγίες.

Εγκαθίσταται σε δευτερόλεπτα !

Νο 1 φίλτρο καθαρισμού του νερού σε πωλήσεις στην Αμερική απο το
επίσημο έντυπο των Consumers Digest για τα έτη 2003-2004-2005-2006-2007-2008 ! συνεχώς !

BEST BUY  !!!

100% Εγγύηση απόλαυσης

Το Νο 1 Deluxe σύστημα AQ-4000 μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα επάνω στην βρύση με τον προβλεπόμενο προσαρμογέα του (αντάπτορα).

Είναι ένα πατενταρισμένο σύστημα φίλτρανσης σε τέσσερα στάδια. Φίλτρα 0.5 micron με εξωθητικό ασφαλτώδη ξυλάνθρακα σε συνδιασμό με εξωθητικό άνθρακα από κοκοφοίνικα και ιονισμένη ανταλλαγή με ποτάσιο σε κρυσταλλική μορφή.


Κατακρατάει 98,5% εως 99,9%:
το χλώριο, τον μόλυβδο, τον υδράργυρο, το αρσενικό V (88%),σκουριά, ιζήματα, αμίαντο, VOC΄s (πτητικές οργανικές ενώσεις), ΜΤΒΕ 87% (ενώσεις μεθυλίου), ΤΗΜ΄s (τριχαλομεθάνες χλωροφόρμια), SOC΄s (σύνθετες οργανικές χημικές ενώσεις), CYSTS (μικροοργανισμοί), CRYPTO (βακτήρια), GIARDS (παράσιτα που αντιστέκονται στο χλώριο και προκαλούν διάρροια), καθώς και πάνω από πενήντα βλαβερά χημικά που βρίσκονται στο νερό της παροχής.

Αφαιρεί
τελείως την θολότητα ,την κακοσμία και την άσχημη γεύση και, Επιτρέπει παράλληλα την διέλευση των ευεργετικών και απαραίτητων για τον άνθρωπο ιχνοστοιχείων των μετάλλων, Παρέχοντας το υγιεινότερο νερό επάνω στην Γή !
Οι κορυφαίες πιστοποιήσεις του AQ-4000 με UL μέσω διαδικασίας ANSI/NSF 42,53 STANDARS,
3 JRY το φέρνουν Νο 1 σε αποτελεσματικότητα και οικονομική τιμή, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες φίρμες.

Το AQ-4000 της aquasana διαστάσεων Υ:24 - Π:17 - Β:10  cm, αποδίδει 100% σε θερμοκρασία 4,5° C - 32° C, πίεση ροής 1,4-3,5 bar, δίνει παροχή 1,7 lt/min λίτρα το λεπτό, έχει ικανότητα φίλτρανσης 1875 lt (λίτρα) και η μέση διάρκειά του είναι εξι μήνες (περίπου 10 lt την ημέρα για να πίνουμε, να μαγειρεύουμε, για τον καφέ, το τσάι, τα παγάκια κλπ).
Ενυδάτωση, καθαρισμός του οργανισμού, ανταλλαγή της ύλης, ρύθμιση του ph, οικονομία στην τσέπη μας.

Καλύτερο απ΄ όλα τα εμφιαλωμένα !


Εμφιαλώστε τώρα το δικό σας μόνο με 0,03 ευρώ/lt τρία λεπτά το λίτρο !!!
100%  Εγγυημένη απόλαυση !

φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua