ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Οδηγίες εγκατάστασης
Ανταλλακτικά
Συχνά ερωτήματα

Εγκατάσταση AQ-4100 (Δείτε το Βίντεο)

 

 


Δωρεάν Download Acrobat Reader

aq4100 aquasanahellas

φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua

φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua

φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua

AQUASANA σύστημα ντούς

Model # AQ-4100


Το σύστημα ντούς AQ-4100 της aquasana διατίθεται με αντάπτορα 45°, κάνοντας δυνατή την κάθε εγκατάσταση, ένα ανταλλακτικό, και οδηγίες.

Από το πρώτο κιόλας ντούς η διαφορά είναι τεράστια !

Μαλακό και απαλό δέρμα και μαλλιά από την τρίτη φορά εγγυημένα!                Υγιεινό μπάνιο - περιποίηση σώματος - οικονομία καλλυντικών.

Εγκαθίσταται σε δευτερόλεπτα !


Το AQ-4100 φίλτρο του ντούς της aquasana είναι ένα σύστημα διπλής διαδικασίας από συνδιασμό κόκκων χαλκού και ψευδαργύρου (KDF) και άνθρακα από κοκοφοίνικα.

Κατακρατάει το χλώριο, τα VOC's (πτητικές οργανικές χημικές ενώσεις), τα THM's (τριχαλομεθάνες - χλωροφόρμια ), τα SOC's (σύνθετες οργανικές χημικές ενώσεις ) και όλα τα κατάλοιπα του νερού της παροχής. Το χλώριο και τα THM's που απελευθερώνονται στο μπάνιο μετατρέπονται σε χλωροφόρμια και κάνουν ανυπολόγιστες ζημιές στο αναπνευστικό σύστημα και από εκεί μέσω του αίματος σε ολόκληρο τον οργανισμό, δημιουργώντας σε πολλές περιπτώσεις διάφορες μορφές καρκίνου. Επίσης επιβαρύνουν σημαντικά εκείνους που έχουν άσθμα ή άλλες ασθένειες του αναπνευστικού. Το χλώριο ξεραίνει τελείως το δέρμα και τα μαλλιά, καταστρέφοντας τα φυσικά προστατευτικά έλαια που εκκρίνει ο οργανισμός μας. Οταν σκουπιζόμαστε μετά το μπάνιο βλέπουμε εμφανώς τα νεκρά κύτταρα στο ξερό δέρμα μας. Ετσι αναγκαζόμαστε να κάνουμε τεχνητή λίπανση και ενυδάτωση του σώματός μας χρησιμοποιώντας αλόγιστες ποσότητες σαπουνιών, μαλακτικών, σαμπουάν, κρέμες και αλοιφές, που πέραν του τεράστιου οικονομικού κόστους, αρκετά από αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας.

Με το φίλτρο AQ-4100 οφελούμαστε τα μέγιστα, αποκτώντας μαλακότερο δέρμα και μαλλιά, φυσική περιποίηση και ενυδάτωση του δέρματος, εισπνοή καθαρού ατμού παρόμοιου με αυτόν του χαμάμ, ρύθμιση του ph και οικονομία στα καθαριστικά και τα καλλυντικά.

Είναι σαν να λούζεστε στο νερό της πηγής !

Το AQ-4100 φίλτρο του ντούς της aquasanaTM αποδίδει 100% σε θερμοκρασία 4,5°C - 48° C, χωρίς να δημιουργεί πτώση πίεσης, παρέχοντας 9,4 lt/min λίτρα το λεπτό, ικανότητα φίλτρανσης 37.500 lt (λίτρα) ή 37,5 m³ (κυβικά) νερού και η μέση διάρκειά του είναι έξι μήνες (διακόσια δεκάλεπτα ντούς) και το κόστος κατανάλωσης 1,5 ευρώ/κυβικό μέτρο!!!

Καταπληκτικά αποτελέσματα εγγυημένα !!!


Χρησιμοποιείτε φυσικά προϊόντα καλλυντικών.