Προσπαθώντας να χάσετε βάρος, θέλετε καλύτερο πιο υγιές δέρμα;  

                                                           
Η   αυξημένη πρόσληψη καθαρού υγιεινού νερού, θα ενισχύσει την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών, την απώλεια βάρους, την ενθδάτωση του δέρματος και σχεδόν κάθε πτυχή της καλύτερης υγείας.

Φυσική, υγιεινή απώλεια βάρους μπορεί να συμβεί μόνον με την πρόσληψη καθαρού υγιεινού νερού. Το νερό δεν είναι μόνο το Νο1 συστατικό για ένα υγιές σώμα εσωτερικά, διαδραματίζει επίσης ηγετικό ρόλο στην διατήρηση ενός υγιούς σώματος εξωτερικά και οπωσδήποτε στη νεανική εμφάνιση.

Η ποσότητα και η ποιότητα του νερού που καταναλώνουμε, καθορίζει την ικανότητα του σώματος να μεταβολίζει και να αποβάλλει το περιττό λίπος, διατηρώντας σε ισορροπία το μεγαλύτερο όργανο, το δέρμα.

Απώλεια βάρους είναι το κυρίως αποτέλεσμα, της μετατροπής του αποθηκευμένου λίπους στο συκώτι σε χρησιμοποιήσιμη ενέργεια. Αυτή η διαδικασία δεν απαιτεί μόνον επαρκή πρόσληψη νερού, αλλά επιταχύνεται σε μεγάλο βαθμό από την κατανάλωση άφθονου καθαρού υγιεινού νερού. Το νερό ακόμα, καταστέλλει την όρεξη εντελώς φυσικά και βοηθά την σωστή πέψη των τροφίμων.

Όταν αυξάνουμε την πρόσληψη νερού, επιταχύνεται φυσικά και ο μεταβολισμός και αυτό επιτρέπει στο σώμα να αφομοιώσει καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές, αλλά και τα συμπληρώματα διατροφής που καταναλώνουμε, με αποτέλεσμα τη φυσική και υγιή απώλεια βάρους.

Όταν δεν καταναλώνουμε αρκετό νερό, το ανώτερο και κατώτερο μέρος του εντέρου, έχει μειωμένη ικανότητα να απορροφά θρεπτικά συστατικά. Με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της αξίας των τροφίμων μας ή των συμπληρωμάτων μας να χάνεται και να περνά μέσα από το σώμα μας χωρίς να απορροφηθεί.

Τα σάκχαρα και οι υδατάνθρακες απορροφώνται και επεξεργάζονται γρηγορώτερα από άλλες θρεπτικές ουσίες, οπότε χωρίς την άφθονη κατανάλωση καθαρού νερού, καταλήγουμε να παίρνουμε όλες τις θερμίδες και όχι τα θρεπτικά συστατικά. Η έντονη επιθυμία για φαγητό, μας δείχνει την ύπαρξη μιάς διατροφικής ανεπάρκειας. Είναι ο τρόπος του σώματός μας να μας δείξει τι χρειαζόμαστε. Αν τα τρόφιμά μας δεν χωνεύονται σωστά, τότε η απορρόφηση θρεπτικών συστατικών δεν είναι επαρκής και το σώμα, μας υπενθυμίζει τις ανάγκες μας με τη μορφή της έντονης επιθυμίας για φαγητό.

Μια καλή ένδειξη του ποιά ποσότητα νερού είναι αρκετή, είναι να παρατηρήσετε πόσο είναι το χρώμα στα ούρα σας. Χρώμα στα ούρα δείχνει συνήθως ανεπάρκεια νερού με το αποτέλεσμα της μειωμένης απορρόφησης θρεπτικών συστατικών και βραδύτερο ρυθμό μεταβολισμού.

Η ποιότητα του νερού που πίνουμε επηρεάζει σημαντικά την ικανότητα του σώματος να επιτύχει ή να διατηρήσει ένα ορισμένο βάρος. Μία από τις κύριες λειτουργίες του ήπατος είναι, να λειτουργεί σαν φίλτρο για να εξαλείφονται οι τοξίνες από το σώμα.Το συκώτι, εκτελεί αυτήν την ζωτικής σημασίας διαδικασία χρησιμοποιώντας νερό σε μια κοινή προσπάθεια με τα νεφρά. Όταν το νερό που καταναλώνουμε περιέχει χημικές ουσίες όπως χλώριο,μόλυβδο ή γεωργικούς και βιομηχανικούς ρύπους, τότε ένα μεγάλο μέρος της ικανότητας του ήπατος ξοδεύεται στο φιλτράρισμα των προσμίξεων αυτών, αντί να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια.

Πολλές πρόσφατες μελέτες έχουν συνδέσει την κατανάλωση χλωριωμένου νερού, με δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του βάρους!

'Όλα τα προγράμματα απώλειας βάρους, βασίζονται στην μείωση πρόσληψης θερμίδων και την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού. Και τα δύο επιτυγχάνονται με την αυξημένη πρόσληψη καθαρού υγιεινού νερού.

Το νερό είναι επίσης το βασικό συστατικό για να κρατήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο, απαλό και ανθεκτικό. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το ενυδατώσετε εσωτερικά.

Πίνοντας περισσότερο νερό, θα έχετε υγιέστερο νεανικό και απαλό δέρμα. Δοκιμάστε το, πιείτε ένα ποτήρι νερό το πρωί, ένα πρίν το φαγητό και ένα, μία ώρα πρίν τον ύπνο. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

Πραγματικά, το νερό είναι το κλειδί για την απόκτηση υγιέστερου δέρματος και την φυσική απώλεια βάρους!
Το φίλτρο νερού της Aquasana δίνει το υγιεινότερο νερό στη Γη!


Προσιτό και βολικό!