Η βάση για την καλή υγεία είναι το καλό νερό

Η ποσότητα και η ποιότητα του νερού που πίνουμε έχει δραματικές επιπτώσεις στην υγεία μας.

Το ανθρώπινο σώμα  είναι μία μηχανή νερού, σχεδιασμένη να λειτουργεί κυρίως, με νερό και μέταλλα. Κάθε δημιουργική και θεραπευτική διαδικασία που συμβαίνει μέσα στο σώμα... λειτουργεί με το νερό! Μόλις την τελευταία δεκαετία, η Ιατρική Επιστήμη έχει αρχίσει να επικεντρώνεται περισσότερο στην εκπληκτική ικανότητα επούλωσης του σώματος και πόσο πολύ αυτή η ικανότητα, εξαρτάται από το νερό. Το σώμα γνωρίζει ενστικτωδώς τον τρόπο και επιδιώκει να διατηρήσει τη μακροζωία  σε κάθε του προσπάθεια. Το νερό είναι το κλειδί.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από περισσότερο από 70% νερό. Το αίμα από περισσότερο από 80%. Ο εγκέφαλος από περισσότερο από 75% και το ήπαρ με το εκπληκτικό 96% νερό!
Η λειτουργία του κάθε κύτταρου του σώματος ελέγχεται από ηλεκτρικά σήματα που αποστέλλονται από τον εγκέφαλο, μέσω του νευρικού συστήματος. Τα νεύρα στην πραγματικότητα, είναι ένα πολύπλοκο σύστημα από μικροσκοπικές οδούς. Αν το υγρό μέσα στα νεύρα γίνεται πυκνό - κι αυτό οφείλεται στην αφυδάτωση - ή - σε μόλυνση από συνθετικά χημικά και τοξικά βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος-, τα ζωτικά σήματα στρεβλώνονται. Πολλοί ειδικοί πιστεύουν σήμερα, ότι η νόθευση αυτών των σημάτων μπορεί να είναι η βασική αιτία πολλών εκφυλιστικών ασθενειών και νευρολογικών διαταραχών συμπεριλαμβανομένης της διαταραχής έλλειψης προσοχής, του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, του άγχους, της κατάθλιψης και ακόμα και της νόσου του Αλτσχάιμερ.

Λαμβάνοντας υπόψη το σημαντικό ρόλο που παίζει το νερό στη λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, η καθαρότητά του είναι ίσως το πιο βασικό και απαραίτητο κλειδί για την υγιή μακροζωία. Η σωστή πέψη και απορρόφηση θρεπτικών ουσιών εξαρτώνται από την υγιή πρόσληψη νερού. Προκειμένου το σώμα μας να παίρνει τη θρεπτική αξία από τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα που τρώμε, θα πρέπει να καταναλώνουμε άφθονο καλό νερό. Δεδομένου ότι τα σάκχαρα και οι υδατάνθρακες απορροφώνται πιο γρήγορα, ακόμα και μικρή ποσότητα αφυδάτωσης μπορεί να προκαλέσει πρόσληψη θερμίδων από τα τρόφιμα πού τρώμε, χωρίς την θρεπτική τους αξία.

Το επίπεδο της ενέργειάς μας επηρεάζεται σημαντικά από την ποσότητα του νερού πού πίνουμε. Έχει αποδειχθεί ιατρικώς ότι, μόλις 5% πτώση στα υγρά του σώματος προκαλεί απώλεια ενέργειας πού κυμαίνεται από 25-30% στον μέσο άνθρωπο. και αν η μείωση των υγρών φτάσει το 15%, αυτό προκαλεί θάνατο! Το νερό είναι αυτό που χρησιμοποιεί το ήπαρ για να μεταβολίζει το λίπος σε χρησιμοποιήσιμη ενέργεια. Εκτιμάται ότι πάνω από το 80% του πληθυσμού πάσχει από απώλεια ενέργειας λόγω της ήσσονος αφυδάτωσης. Η αυξημένη πρόσληψη υγιεινού νερού, θα βοηθήσει  στο μεταβολισμό και στη μείωση της αποθήκευσης του λίπους, με αποτέλεσμα περισσότερη ενέργεια και λιγότερο λίπος.

Η αποτοξίνωση είναι ίσως το πιο σημαντικό συστατικό της μακροπρόθεσμης υγείας και αυτή βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην επαρκή πρόσληψη υγιεινού νερού. Το νερό είναι το μόνο μέσο του σώματος για την αποβολή των τοξινών, το κλειδί για την πρόληψη των ασθενειών. Στη βιομηχανική χημική κοινωνία μας, είμαστε εκτεθειμένοι σε κυριολεκτικά εκατοντάδες, επιβλαβείς ουσίες καθημερινά. Ο αέρας μας, τα τρόφιμα και ότι έρχεται σε επαφή με εμάς. περιέχουν ίχνη των επιβλαβών χημικών ουσιών. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις τοξίνες να διεισδύουν στον οργανισμό μας, αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε τους οργανισμούς μας να απαλλαγούνε από αυτές, πίνοντας άφθονο υγιεινό νερό. Όσο περισσότερο νερό πίνουμε, τόσο πιο πολύ επιτρέπουμε στον οργανισμό να αποτοξινωθεί. Σχεδόν όλες οι εκφυλιστικές ασθένειες είναι το αποτέλεσμα της δημιουργίας τοξινών στο σώμα μας.

Η ποιότητα του νερού που πίνουμε είναι εξίσου σημαντική με την ποσότητα! Εάν το νερό περιέχει ήδη χλώριο και άλλες χημικές ουσίες, έχει μικρότερη ικανότητα να αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα. Αν καταναλώνουμε νερό που περιέχει ίχνη χημικών ουσιών, τότε πιέζουμε το ήπαρ και τα νεφρά μας να  είναι το φίλτρο, και  τελικά αυτό βλάπτει ή καταστρέφει δύο ζωτικά μας όργανα. Με μία πλούσια πρόσληψη καθαρού υγιεινού νερού, επιτρέπεται στον οργανισμό να εκτελέσει όλες τις θεραπευτικές διαδικασίες που είναι ικανό να κάνει, με φυσικό τρόπο!

Η Aquasana  παρέχει νερό καλύτερο από κάθε εμφιαλωμένο νερό, με λιγότερο από 0, 03 λεπτά το λίτρο.
Εγγυημένα!!