ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Οδηγίες εγκατάστασης
Ανταλλακτικά
Αποτελέσματα μετρήσεων
Συχνά ερωτήματα
Εγκατάσταση  EQ-300 RHINO (Δείτε το Βίντεο)

 

Δωρεάν Download Acrobat Reader

eq300 aquasanahellas

φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua

φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua

φίλτρα νερού aquasana από την naturaquaeq-300

aquasanahellas

aquasana σύστημα για όλο το σπίτι RHINO

Model # EQ-300 RHINO


Το αυθεντικό σύστημα RHINO EQ-300 της aquasana είναι μοναδικό. Προσοχή στις απομιμήσεις. Ζητάτε πάντοτε τις πιστοποιήσεις της απόδοσης και σιγουρευτείτε ότι το αγοράζετε από εξουσιοδοτημένο πωλητή.

Το καλύτερο σύστημα για όλο το σπίτι στην Αμερική !

Το RHINO EQ-300 εγκαθίσταται στην κεντρική παροχή είτε σε άλλο χώρο εάν πρόκειται για επαγγελματία  (καφετέριες, εστιατόρια, ενοικιαζόμενα, κ.ά.)
Διατίθεται μαζί με την κεντρική μονάδα, το προφίλτρο, τα εξαρτήματα εγκατάστασης, και τις απαραίτητες οδηγίες.

Κορυφαίες πιστοποιήσεις !!!

Το υψηλής ποιότητας κορυφαίο φίλτρο RHINO EQ-300 της
aquasana για όλο το σπίτι , έχει ικανότητα φίλτρανσης  1.125.000 lt (λίτρων) ή 1.125 m³ (κυβικών μέτρων) νερού ! Είναι το πιο αξιόπιστο στην Αμερική από οποιοδήποτε άλλο σύστημα για όλο το σπίτι!
Η εγκατάστασή του είναι απλή με παρεμβολή στη σωλήνα της κεντρικής παροχής ή όπου αλλού βολεύει καλύτερα. Δεν πρέπει να είναι εκτεθημένο στον ήλιο ή στην παγωνιά. Δεν χρειάζεται συντήρηση.

Το σύστημα  RHINO EQ-300 για όλο το σπίτι, είναι ένας συνδιασμός τεσσάρων σταδίων φίλτρανσης ξεκινώντας από το 5 micron προφίλτρο, κατόπιν από ένα κράμα κόκκων χαλκού και ψευδαργύρου (KDF - 55 ) με τρίμμα μεταλλικής πέτρας και στα επόμενα δύο στάδια μέσα από υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα.

Το RHINO EQ-300 είναι πιστοποιημένο με UL μέσω διαδικασίας ANSI/NSF 42 standards 3JRY, και αποδίδει τα μέγιστα μέχρι και το τελευταίο λίτρο !

Κατακρατάει τα κατάλοιπα του νερού της παροχής, ιζήματα, αμίαντο, σκουριά, 99,99% το χλώριο, καθώς επίσης τα VOC's (πτητικές οργανικές ενώσεις) και τα SOC's(σύνθετες οργανικές χημικές ενώσεις), πλησιάζοντας την τελειότητα του AQ-4000, και αφαιρεί τελείως την θολότητα και την άσχημη γεύση και οσμή, επιτρέποντας παράλληλα την διέλευση των απαραίτητων και ευεργετικών για τον οργανισμό ιχνοστοιχείων των μετάλλων, παρέχοντας σας καθαρό και υγιεινό νερό.

Το σύστημα  RHINO EQ-300 διαστάσεων κεντρικής μονάδας 25,5 cm x  114,5 cm, αποδίδει 100% σε θερμοκρασία 4,5° C- 32° C, σε συνεχή πίεση 1,4 bar  - 6,7 bar ! Παρέχει 26,25 lt/min (λίτρα το λεπτό), διατηρεί την υπάρχουσα πίεση, δεν έχει αναστροφές, φιλτράρει 1.125 (κυβικά μέτρα) νερό και διαρκεί 3 τρία χρόνια έχοντας κόστος κατανάλωσης 0,75 ευρώ/1000 lt! Δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα. Ρυθμίζει το ph στο 7,1.

Τα  4 τέσσερα στάδια φίλτρανσης του Rhino EQ-300

1o  στάδιο: Προφίλτρο 5 micron ( 0,005 mm ) που κατακρατάει οτιδήποτε σωματίδιο μεγαλύτερο από 0,005 χιλιοστά και επιτρέπει ροή 27,25 lt/min.

2o  στάδιο: Διεθνώς αποδεκτή πατέντα επεξεργασίας νερού από το 1984. Το KDF,  είναι ένας συνδυασμός οξειδίων χαλκού και ψευδαργύρου με ειδικές φόρμουλες, και χρησιμοποιείται για την προεπεξεργασία του νερού. Αφαιρεί το μεγαλύτερο μέρος των βαρέων μετάλλων ( μόλυβδος, υδράργυρος, νικέλιο, κλπ.),  μικροοργανισμούς, πουρί και ένα μέρος του χλωρίου. Το πατενταρισμένο σύστημα KDF είναι απολύτως ανακυκλώσιμο και δεν περιέχει πρόσθετα χημικά. Νοσοκομεία και εστιατόρια, δημοτικά δίκτυα και σπίτια στηρίζονται στην χρήση του KDF, για την απομάκρυνση του χλωρίου, σιδήρου, υδρόθειου, βαρέων μετάλλων και βακτηριδίων, από το νερό που χρησιμοποιούν. Το KDF, επίσης, λόγω της επίδρασης του χαλκού, εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του φίλτρου.

3ο   στάδιο: BITUMINUS CARBON MEDIA υψηλής ποιότητος άνθρακας από φλοιό καρύδας και CATALYTIC CARBON για την απομάκρυνση σύνθετων χημικών ενώσεων όπως, VOC΄s (πτητικές οργανικές ενώσεις), ΜΤΒΕ 87% (ενώσεις μεθυλίου),  ΤΗΜ΄s (τριχαλομεθάνες που μαζί με το άκρως πτητικό χλώριο > χλωροφόρμια),  SOC΄s (σύνθετες οργανικές χημικές ενώσεις), και του λοιπού χλωρίου.

4ο στάδιο: High grade 12/40 ενεργό άνθρακα (GAC) CATALYTIC CARBON, για την διόρθωση της γεύσης της καθαρότητας και της διαύγειας, αφαιρώντας και τα τελευταία υπολείμματα του χλωρίου, προσφέροντας το υγιεινότερο νερό επάνω στον πλανήτη!

ΣΗΜ. Η πατέντα CATALYTIC CARBON είναι αναγνωρισμένη από την US EPA, ως η καλύτερη τεχνολογία διεθνώς, για την απομάκρυνση των σύνθετων χημικών ενώσεων από το νερό.

Το Rhino EQ-300 μαλακώνει ικανοποιητικά το νερό.
Το Rhino
EQ-300 – 55 ( χαλκός 55 – ψευδάργυρος 45)
Το Rhino
EQ-300 – 85 ( χαλκός 85 – ψευδάργυρος 15 )


Μεγάλη επιτυχία !!!

Η αφαίρεση των επιβλαβών αερίων και χλωροφορμίων από τους χώρους επίσης δίνει ουσιαστική βοήθεια στην θεραπεία των αναπνευστικών νοσημάτων, ελαχιστοποίηση των ασθενειών, υγεία και μακροζωία σε όλη την οικογένεια. Παράλληλα το φιλτραρισμένο νερό δίνει μακροζωία και στο υδραυλικό σύστημα του δικτύου του σπιτιού.

Μεγάλα οικονομικά οφέλη από την ελάττωση των καθαριστικών, σαπουνιών, κρεμών και λοιπών αλοιφών και μαλακτικών, καθώς και παύση της χρήσης εμφιαλωμένων που είναι και το μεγαλύτερο κόστος.


Εμφιαλώστε τώρα το δικό σας δωρεάν !!!

Πιείτε, λουστείτε, μαγειρέψετε, καθαρίστε, ποτίστε, απολαύστε και ζήστε, με το υγιεινότερο νερό επάνω στην Γή !

ΣΗΜ. Σε πιο ειδικές περιπτώσεις ρωτείστε για τα αντίστοιχα φίλτρα μας.

φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua φίλτρα νερού aquasana από την naturaqua